Engelsk Dansk Ordbog

Der er mange der efterspørger en engelsk dansk ordbog, men i langt de fleste tilfælde ender den med at stå på hylden, og kun blive brugt i ganske få tilfælde. Jeg kan godt lide bøger, jeg syntes der er noget håndgribeligt ved at sidde med ordbogen i hånden, og lede efter det rigtige ord.

Jeg finder som regel det ord jeg leder efter i en engelsk dansk ordbog, men jeg finder også tit nogle andre ord som jeg måske ikke kendte eller havde glemt. Det er det sjove ved ordboger der ikker er online. En dansk ordbog online er så effektiv at man kun få det ord man leder efter, og man ser slet ikke det sjove ord der er lige ved siden af.

Ordbog Online

En online ordbog vinder på hastighed og præcision. Det går simpelthen bare enormt hurtigt at finde præcis det man går og leder efter. Det kan også være at man er på en hjemmeside hvor der pludselig er et ord man ikke forstår, og så er det nemmere at slå det op online istedet for at finde ordbogen frem. Der er udemærkede dansk engelsk ordbøger online, og især til enkelt ord er de meget effektive. Du kan finde en gratis engelsk dansk oversættelse her

  • Share/Bookmark
This entry was posted in Oversæt and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>